Român din Germania, la volanul unei maşini cu număr obscen. Ce amendă a primit

31 mai 2021 9:24   Național
Ultima actualizare:

Un sucevean care a depășit limita de viteză și a refuzat să prezinte actele la control a rămas fără permis de conducere și a încasat amenzi de câteva mii de lei. Pentru numărul de înamtriculare care afișa un mesaj obscen nu a primit, însă, nicio sancțiune.

Şoferul care conducea un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania, cu numărul "dau mu3", a fost oprit de poliţişti în trafic, pe drumul judeţean 209 C, mai exact pe raza localităţii Vornicenii Mici, pentru că circula cu 103 de km/oră, pe un sector de drum unde limita de viteză era de 50 de km/oră.

Oamenii legii i-au cerut şoferului permisul de conducere, însă acesta a spus că nu îl are asupra sa.  Poliţiştii suspectau că şoferul are totuşi permisul de conducere şi refuză să-l predea, aşa că i-au cerut să coboare din maşină pentru a fi supus unui control corporal. 

În acel moment, bărbatul i-a înmânat portofelul pasagerei din dreapta. Aşa că oamenii legii i-au adresat rugămintea femeii să le arate conţinutul portofelului, dar aceasta a refuzat. Șoferul a fost deranjat de atitudinea pe care au avut-o oamenii legii față de el așadar a apelat la 112 pentru a reclama modul în care a fost tratat, relatează

Șoferul a fost amendat pentru apel fals la 112 și depășirea limitei de viteză, însă numărul cu mesaj indecent nu i-a adus nicio sancțiune.

Citește mai multe despre acest subiect accesând Adevărul 

Mai multe