Român, ucis în Madrid pentru 7 euro

17 octombrie 2018 13:21   Național
Ultima actualizare:

Doamne, mare este grădina lui Dumnezeu! O crimă de o cruzime înfiorătoare a șocat polițiștii din capitala Spaniei, Madrid. Un român de 23 de ani a fost ucis în bătaie de doi conaționali într-un parc, pentru o datorie de 7 euro relatează stiridiaspora.ro

Totul s-a petrecut în parcul Tierno Galván din Madrid. Unul dintre polițiștii care au sosit la locul crudului omor, nu și-a revenit multe ore după ce a văzut cadavrul."Este una dintre cele mai brutale agresiuni pe care le-am văzut", a spus Roberto, agent la Poliția din Madrid. Victima, pe nume Florin a fost lovită în mod repetat în față până a fost desfigurată iar capul i-a pocnit. De asemenea, Florin avea mai multe organe rupte. Spre ghinionul criminalilor, un prieten al victimei a văzut totul și a sunat la poliție. El a spus că au fost doi atacatori care au căutat victima pe aleile parcului și când au găsit-o, i-au cerut o datorie apoi au început să o lovească. Bărbații au fost arestați după câteva ore, fiind identificați aproximativ în aceeași parte a Madridului.

”Criminalii au câte 20 de ani, se numesc Eugen și Adrian și vroiau de la victimă o datorie de 7 euro. Cum Florin nu a avut banii l-au pedepsit după cum au spus ei”, a declarat Roberto. Au fost ultimele clipe din viața lui Florin.

Mai multe