Românul care a ”invadat” Marea Britanie s-a îmbogățit!

23 mai 2017 11:43   Național
Ultima actualizare:

Victor Spirescu a ajuns pe prima pagină a celor mai importante ziare din lume, în 2014, după ce a ajuns primul imigrant aterizat în Regat după ce s-au ridicat restricțiile pentru muncă.

La 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu  ajungea în Marea Britanie ca să muncească, după ridicarea restricţiilor.Oficial era primul imigrant ajuns pe tărâm britanic după această decizie. O armată de ziarişti, dar şi de reprezentanţi ai Parlamentului britanic, care veniseră atunci să întâmpine un presupus val de imigranţi din România, l-au găsit însă doar pe Victor Spirescu, singurul român care le “invadase” ţara. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că britanicii nu i-au acordat prea multe șanse de reușită. În primă fază a lucrat într-o spălătorie de mașini, iar cu banii câștigați acolo a putut să-și plătească chiria și să-și cumpere un telefon. Nu a fost foarte mândru de el, știind că poate mai mult. A ajuns ulterior să lucreze pe un șantier până i-a venit idea unei afaceri care în ziua de azi l-a făcut să trăiască pe picior mare.

Victor Spirescu a ajuns să dețină propria lui afacere, cu sisteme de ventilație, și pare că-i iese de minune. Dovadă stă teancul de sute  de lire pe care românul și l-a pregătit pentru o vacanță în care va pleca, atenție, cu un Mercedes!

Dacă vrei să munceşti, o să găseşti imediat o slujbă în această ţară. Dar trebuie să-ţi doreşti asta. Mulţi (n.r. - cetăţeni britanici) preferă să stea acasă şi să primească ajutor social“, spunea la acea vreme Victor Spirescu.

Mai multe