Romeo Stavarache şi-a pus ştreangul la gât în celulă?

17 august 2014 20:21   Național
Ultima actualizare:

Nu e uşoară viaţa îmbrăcat în zeghe! Mai ales atunci când eşti obişnuit cu luxul. Este şi cazul primarului suspendat al Bacăului, Romeo Stavarache, care ar fi vrut să-şi pună ştreangul de gât, săptămâna trecută, la câteva zile după ce a fost mutat în penitenciar.

Aflat într-o celulă întunecată şi cu psihicul la pământ, fostul edil a clacat. Şi-a scos cearşaful de pe pat şi a vrut să se spânzure cu el, iar cel care l-a oprit să-şi ducă la bun sfârşit planul a fost colegul său de celulă, Liviu Goian. Asta au dezvăluit surse din cadrul Penitenciarului Bacău, pentru Radio Bacău. „Stavarache se află acum la infirmeria închisorii şi are cu el o Biblie”, spun aceleaşi surse.

Tentativa de sinucidere ar fi avut loc săptămâna trecută, imediat după ce Romeo Stavarache (52 de ani) a aflat că magistraţii i-au respins contestaţia de a fi cercetat în libertate. Vestea a căzut ca un trăznet pe capul primarului suspendat, pe 6 august.

Romeo Stavarache a câştigat primul mandat de primar în 2004. Timp de zece ani, apropiaţii şi familia au cunoscut ce înseamnă prosperitatea. Şi-au ridicat vile, sedii de birouri şi şi-au cumpărat şi un avion. De când a fost pus sub urmărire penală, în aprilie 2014, averea sa a fost pusă sub sechestru. Edilul suspendat este căsătorit cu Ana Maria Stavarache cu care şi face afaceri. El are 55% din capitalul social al firmei, “Prod Cresus”, iar ea 42% şi deţine şi funcţia de administrator.

Mai multe