S-a aruncat în fața metroului la stația Lujerului

7 martie 2019 14:36   Național
Ultima actualizare:

O nouă tragedie a avut loc în astăzi, 7 martie, la metroul bucureștean. O persoană s-a aruncat în fața trenului, dar din fericire a scăpat cu viață.

Incidentul a avut loc în jurul orei 13.30, la stația de metrou Lujerului. Potrivit unor surse medicale, este vorba despre un bărbat, în vârstă de 62 de ani, care a fost găsit de salvatori între primele două vagone.

Era conștient la momentul în care medicii de la SMURD l-au scos de sub tren și l-au dus la spital.

Potrivit reprezentanților Metrorex, circulația s-a desfășurat  în sistem pendulă, între stațiile Preciziei și Politehnica, până la ora 14.09, când a revenit la normal.

De la începutul anului, au avut loc șase sinucideri sau tentative de suicid la metrou.

Alte cazuri de sinucideri în 2019

  • Pe 22 februarie, un bărbat de 67 de ani a vrut să moară sfârtecat de roțile trenului, dar a scăpat. S-a aruncat la stația Apărărtorii Patriei;
  • Pe 7 februarie, un bărbat de 31 de ani a comis același gest. De data asta, în stația Gorjului, dar nu a putut fi salvat;
  • Pe 31 ianuarie, o femeie de 35 de ani a pierit lovită de metrou, la stația Apărătorii Patriei;
  • Pe 3 ianuarie, o femeie, care a fost cu greu indentificată, a intrat în tunel, la stația Piața Romană, și a așteptat să vină trenul. Mastodontul pe roți a spulberat-o;
  • Pe 2 ianuarie, un copil de 19 ani s-a aruncat pe șine la stația Costin Georgian. Norocul a făcut ca băiatul să supraviețuiească. Povestea lui este una tristă. Mama lui a murit la sfârșitul anului și a căzut pradă durerii.
  • Avocatul Poporului a cerut ca Metrorex să amplaseze panouri pe peroane, pentru ca oamenii să nu se mai poată arunca în fața trenului.
Mai multe