S-a aruncat în fața metroului, la stația Unirii 1, dar a scăpat cu viață. Câți ani are victima și ce traumatisme are

6 octombrie 2021 10:43   Național
Ultima actualizare:

A vrut să-și ia viața și într-un moment de cădere psihică s-a aruncat în fața metroului, la stația Piața Unirii 1. Nu a murit, dar a rămas schilodită pe viață, dacă va supraviețui. Victima a fost transportată la Spitalul Universitar.

Gest șocat, în această dimineață, 6 octombrie, la metroul bucureșten! Potrivit surselor Click!, o tânără de 27 de ani s-a aruncat în fața metroului, la stația Piața Unirii 1, la ora 9.09.

Salvatorii de la ISU au scos-o de sub tren în viață, dar a suferit multiple leziuni și are degetele tăiate. A fost dusă de urgență a la Spitalul Universitar.

Metrorex a aunțat că circulația trenurilor s-a desfășurat cu dificultate, în sistem pendula între stațiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru, din cauza unei posibile tentative de suicid.

La ora 9.37, circulația a fost reluată.  

Polițiștii au deschis o anchetă

”Reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: în așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, au transmis reprezentanții Metrorex.

Polițișii au deschis o anchetă, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Mai multe