S-a deschis prima şcoală de tatuatori din ţară

20 iunie 2016 14:42   Național
Ultima actualizare:

Zeci de cataloage, tuş de toate culorile, bâzâit de ace şi artişti tatuatori de primă mână. Azi, s-a deschis în Capitală prima şcoală de tatuatori din ţară. Doritorii pot învăţa aici tainele meseriei de la cei mai apreciaţi artişti din domeniu, iar la final pleacă acasă cu o diplomă autorizată de Ministerul Învăţământului. La inaugurare a participat Ami James, cel mai cunoscut tattoo artist din lume, celebru mai ales pentru emisiunea „Miami Ink”.

Şcoala de tatuaje are un sediu de peste 500 mp, întins pe 4 etaje, cu săli de clasă, magazine de accesorii şi echipamente pentru tatuatori, salon de tatuaje şi piercing.

Primul curs de tatuaje şi micropigmentare al şcolii este format din 720 ore de teorie îmbinată cu practică, desfăşurate pe o perioadă de 8 luni, iar absolvenţii examenelor vor obţine o diplomă autorizată de Ministerul Învăţământului şi ANC cu specializarea Tatuator.

Printre profesorii permanenţi ai şcolii se numără John Maxx, Maria Păuna, Constantin Azoiţei, Ovidiu Popartan si Attila Debelka.

Mai multe