«S-a dus în Ceruri, la bărbatul ei drag»

28 iunie 2013 17:12   Național
Ultima actualizare:

Cristina Mirela Popa. Este una dintre cele 18 persoane care şi-au pierdut viaţa în accidentul de autocar de duminică, din Muntenegru. Povestea vieţii ei, dar mai ales a morţii, pare parcă desprinsă dintr-un film macabru.

Femeia şi-a pierdut viaţa la doar 48 de ani, aceeaşi vârstă la care s-a stins şi soţul ei, comandorul de aeronave Lucian Popa. Acesta a fost un pilot militar care, în martie 2004, a urcat la manşa avionului ca să zboare la Madrid şi să aducă în ţară trupurile neînsufleţite ale românilor ucişi în atentatele teroriste de acolo. În 2010 a fost răpus de o boala necruţătoare.

Ca o coincidenţă, soţia lui, care s-a prăpădit în accidentul rutier din Muntenegru, a fost adusă la Bucureşti, în cadrul unei operaţiuni de repatriere, tot la bordul unui avion, condus de piloţi militari, foşti colegi de-ai soţului ei, potrivit stirileprotv.ro.

"Acum, fiul lor a rămas singur pe lume, la doar 22 de ani. Dumnezeu a vrut ca ei doi să se întâlnească în ceruri. Au fost o familie minunată pe pământ, acum s-au regăsit acolo, sus. A rămas cel mic, singur, să înfrunte greutăţile vieţii", spune, printre lacrimi, Petruţa Dumitru (48 de ani), o vecină a familiei Popa din Otopeni - Ilfov. Tot ieri, şi tot în Otopeni, a fost înmormântat şi Troe Mincu Gheorghe, o altă victimă din autocarul blestemat.

Citeşte şi:

«Autocarul morţii» avea 80 km/h în momentul prăbuşirii

Coloana morţii. Victimele accidentului din Muntenegru s-au întors acasă

EXCLUSIV A murit în prăpastia din Muntenegru. Se va odihni în biserica făcută de el

Mai multe