S-a făcut dreptate! Ucigaşii Larei Şaban, închişi pe viaţă

18 aprilie 2013 15:24   Național
Ultima actualizare:

Fratele ei, Gilberto Șaban, și prietenul acestuia, George Davidescu au primit închisoare pe viaţă. Sentinţa a fost dată de Tribunalul Constanţa, dar nu este definitivă. Deşi au fost găsiţi vinovaţi şi au picat şi testul cu detectorul de minciuni, cei doi nu şi-au recunoscut niciodată fapta. Lara Şaban trăia de şapte ani la Istanbul cu iubitul ei, politicianul turc Hüsseyin Sipahi, cu care avea şi o fetiţă.

Avea o situaţie financiară foarte bună, se plimba cu bolizi de sute de mii de euro şi cu un avion particular. Anul trecut, tânăra a venit la Constanţa să îi cumpere mamei ei un apartament. Ultima dată, ea a fost văzută în viaţă pe 3 mai 2012, când propriul frate, Gilberto Şaban şi prietenul din copilărie George Davidescu au atras-o într-un apartament şi a ucis-o cu sânge rece pentru cei 120.000 de euro pe care îi avea în geantă.

Trupul i-a fost găsit câteva zile mai târziu, abandonat pe un câmp de lângă Năvodari, înfăşurat în mai multe folii de plastic. Deşi nu şi-a recunoscut niciodată copilul, după moartea Larei, politicianul Hüsseyin Sipahi a luat-o pe Alia (3 ani) în Turcia.

Mai multe