S-a pozat gol lângă statuia Lupoaicei

17 februarie 2012 10:40   Național
Ultima actualizare:

S.G.V. a vrut să facă spectacol aseară în jurul statuii Lupoaica, din Piaţa Roma. S-a dezbrăcat în pielea goală şi a început să pozeze în ipostaze care ar fi trebuit să-l facă gelos chiar şi pe David Beckham, cel mai dezinhibat bărbat de pe planetă. În tot acest timp, un „complice” îl fotografia pentru a păstra dovada exhibiţionismului său. Până la sosirea poliţiştilor locali, trecătorii au fost martorii unor scene teribile de goliciune publică.

Tânărul, născut în 1992, le-a spus poliţiştilor că acţiunea sa de a fi ca Romulus şi Remus are la bază un proiect universitar. A defilat prin centrul oraşului pentru a realiza proiectul „nuditate pe timp de iarnă”. Fiindcă nu a putut face dovada că e student, exhibiţionistul a dat-o la întors, spunând că, de fapt, voia să testeze reacţia bucureştenilor la scenele de nuditate explicită lângă statuia Lupoaica.

Poliţiştii l-au amendat cu 200 de lei pentru fapte obscene într-un loc public. Nu ştim, însă, ce note va primi la facultate pentru munca sa.

Mai multe