S-a prăbuşit patru metri în gol, în casa liftului

21 septembrie 2012 17:30   Național
Ultima actualizare:

O zi uşoară de vineri s-a transformat într-un coşmar pentru o angajată de la Poştă din Craiova. Nuşa Bora, în vârstă de 54 de ani, a încercat ieri să urce în lift, dar nu a observat că ascensorul nu se află la respectivul etaj şi s-a prăbuşit patru metri în gol.

Accidentul a avut loc în oficiul poştal de tranzit din zona gării din Craiova.

E vorba de o femeie de 54 de ani, angajată a poştei, care a păşit în gol în casa liftului. A căzut de la o înălţime de patru metri.

„Persoana a fost scoasă din casa scării, trasnportată la ambulanţă. Avea probleme la ambele picioare, pe unul dintre ele nu îl mai simţea", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Un echipaj SMURD a transportat-o pe Nuşa Bora la spital. „Are fractură de umăr stâng şi fractură de bazin.

Starea ei este stabilă, însă va fi supusă mai multor investigaţii", a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Judeţean Craiova.

Rudele femeii au venit de urgenţă la spital şi ne-au declarat că nu ştiu ce s-a întâmplat cu exactitate.

„Am auzit că a avut un accident de muncă. A chemat liftul să urce de la parter la etajul doi, însă ascensorul nu a coborât, iar fina mea a căzut în gol", a spus Nicolae Minea.

«Liftul avea inspecţia valabilă»

„Inspecţia tehnică a liftului e valabilă până la 10 decembrie 2012. Noi credem totuşi că a fost o defecţiune şi am trimis o echipă la faţa locului.

Nefiind accident cu incapacitate temporară, societatea respectivă trebuie să ancheteze cazul, după care să ne trimită dosarul de cercetare", a spus Cătălin Mohora, inspector şef în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj.

Mai multe