S-a răsturnat în curtea omului, cu remorca plină cu lemne

13 aprilie 2018 11:13   Național
Ultima actualizare:

Drumul turistic care duce la Bran a fost blocat după ce o remorcă încărcată cu lemne s-a răsturnat în această dimineață (13 aprilie). Din fericire, nu au fost victime, dar drumul a fost blocat pentru câteva ore.

Proprietarul unei frumoase vile din localitatea Bran s-a trezit în această dimineață (13 aprilie) mai devreme. A sărit năuc din pat când a auzit un zgomot infernal care venea din curtea casei. Când s-a uitat, a văzut gardul distrus și o mulțime de bușteni. Șoferul unui camion cu remorcă, plină cu lemne, a ratat virajul și s-a răsturnat pe DN73 Râșnov – Fundata, din județul Brașov.

Potrivit primelor informaţii remorca a fisurat şi o conduct de gaz, scrie adevarul.ro.

Nimeni nu a fost rănit, dar potrivit Infotrafic circulaţia rutieră a fost oprită în ambele sensuri, din cauza materialului lemnos căzut pe partea carosabilă din remorca unui camion. Circulaţia a fost reluată după ce lemnele au fost îndepărtate de pe carosabil.

Alte două tiruri s-au răsturnat azi noapte (13 aprilie) în judeţul Braşov. Unul care transporta suc s-a răsturnat între Babarunca şi Cheia, iar cel de al doilea care transporta ţigări s-a răsturnat pe Centura Braşovului. Ambii şoferi au fost răniţi uşor.

Mai multe