S-a sinucis cu cererea de angajare în buzunar

22 februarie 2013 17:02   Național
Ultima actualizare:

Trupul fără viaţă al unui bărbat a fost descoperit în staţiunea Mamaia de câţiva tineri care ieşiseră să alerge pe malul mării. Paznicii din zonă spun că l-au văzut pe bărbat în timp ce se plimba pe pasarela pietonală. S-a dus până în capăt şi nu s-a mai întors. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au identificat imediat victima pentru că îşi lăsase hainele şi o geantă de voiaj cu mai multe bunuri pe pasarelă.

Este vorba de Gabriel Neagu, de 45 de ani, din Oneşti, Bacău. Acesta ar fi lucrat la o firmă de pază din Constanţa, însă nu se ştie dacă avea probleme la muncă sau dacă fusese dat afară, pentru că în bagajele acestuia s-a găsit un C.V. pentru angajare. Bărbatul nu avea urme de violenţă pe corp, iar anchetatorii au stabilit că acesta s-a sinucis. Cadavrul a fost depus la morgă pentru efectuarea necopsiei.

O altă tragedie s-a produs joi, la malul mării. Trupul fără viaţă al unei femei de 48 de ani a fost descoperit la Constanţa, în zona Faleză Nord. Este vorba despre o localnică de 48 de ani din Cobadin care fusese dată dispărută de acasă, cu o seară în urmă. Rudele spun că a plecat să se tundă şi nu s-a mai întors. Nu o ştiau supărată sau cu vreun gând sinucigaş, tocmai de aceea nu înţeleg ce căuta pe malul mării. Femeia a murit înecată.

Mai multe