S-a sinucis Dragoș Bîrligea, șoferul drogat care a încercat să-și ucidă soția într-un accident

25 mai 2019 0:30   Național
Ultima actualizare:

Dragoș Bîrligea, bărbatul care în anul 2018, aflat sub influenţa drogurilor, a provocat un accident pe bulevardul Dacia din Capitală în urma căruia au fost rănite mai multe persoane, s-a sinucis în locuinţa sa.

Dragoş Bîrligea a fost găsit vineri, 24 mai,  în baia din locuinţa sa din Vitan, primele informaţii arătând că şi-a tăiat venele. El a lăsat două plicuri: în unul se aflau acte, iar celălat conţine o scrisoare de adio, relatează adevărul.ro. Cei care au alertat oamenii legii au fost părinții bărbatului care deveniseră îngrijorați întrucât fiul lor nu răspundea la telefon. Poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri s-au deplasat la fața locului, iar un dosar penal de moarte suspectă va fi deschis. 

Dragoș a încercat să își omoare soția, provocând un accident în lanț

Dragos a provocat haos sâmbătă, 3 februarie, pe Bulevardul Dacia din Capitală. El a fost acuzat de soția sa că a provocat un accident în lanț intenționat, întrucât voia să o omoare.

Tânărul de 40 de ani, care a provocat un haos de nedescris în trafic, consumase cocaină şi, pe fondul unei dispute cu soţia lu, a intrat intenţionat în mai multe maşini oprite la semafor. În tot acest timp, în loc să fie atent la volan, el era ocupat să-şi bată nevasta. Imediat după impact, lupta dintre cei doi a continuat pe asfalt, printre cioburi şi maşinile care traversau intersecţia. Agresorul a fost imobilizat cu greu după ce a încercat să fugă cu un taxi.

Duminică, 4 februarie, Dragoș Bîrligea a fost externat de la Spitalul Floreasca și condus spre audieri, unde a recunoscut în fața ziariștilor că a consumat droguri, dar că accidentul nu a fost produs intenționat. Acesta a fost audiat la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei timp de aproape şapte ore. Acuzațiile care i-au fost aduse au fost tentativă de omor, consum de droguri și conducere fără permis, anunță news.ro.

Mai multe