S-a spânzurat în parc, de toboganul copiilor. L-a găsit o femeie care plimba câinele

24 octombrie 2019 11:37   Național
Ultima actualizare:

O tragedie s-a petrecut în această dimineață, 24 octombrie, în Craiova. O femeie care își plimba câinele prin parc a descoperit un tânăr spânzurat în locul de joacă al copiilor. Tânărul are în jur de 20 de ani.

Ce necazuri au putut să îl determine să-și pună capăt zilelor? Un tânăr de 20 de ani nu a mai vrut să trăiască și s-a spânzurat de un tobogan, în locul de joacă al copiilor din parcul cartierul craiovean Emanoil Chinezu, scrie adevarul.ro.

Poliţiştii încearcă să identifice victima şi să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat de la faţa locului şi dus la morga Spitalului Filantropia pentru efectuarea expertizei medico-legale. Descoperirea a fost făcută joi dimineaţa în cartierul craiovean Emanoil Chinezu.

O femeie care locuieşte în zonă ieşise cu câinele afară, iar când a ajuns în zona locului de joacă pentru copii a văzut că trupul unui bărbat atârna de un tobogan. Femeia a sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi două echipaje de poliţie. Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul băiatului.

Citește și:

Un om de afaceri din Iași, găsit spânzurat în curtea casei. Ce mesaj a lăsat familiei

O mamă din Vaslui s-a sinucis după ce a aflat că fiul ei s-a spânzurat

Mai multe