S-a spânzurat într-o unitate militară din Cluj-Napoca

20 ianuarie 2020 18:27   Național
Ultima actualizare:

Caz şocant! Un militar a fost găsit spânzurat la UM 1049, Regimentul 317 ISR Vlădeasa din Cluj-Napoca, după cum au anunțat polițiștii de la IPJ Cluj. La fața locului a fost trimis un echipaj, a fost anunțată conducerea garnizoanei și informat Parchetul Militar.

”Caporalul clasa a II-a Şuteu Felician Codruţ a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat 112 şi s-a anunţat serviciul medical din cadrul unităţii, s-a încercat resuscitarea acestuia, însă, la ora 11.18 s-a declarat decesul militarului. Comanda unităţii transmite condoleanţe şi suntem alături de familie cu tot ce putem. În ultimii șapte ani a primit numai calificativul foarte bun. Nu ştim ce anume l-a determinat să recurgă la acest gest. Era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a declarat Andreea Oniţă, ofiţer de informare şi relaţii publice din cadrul unităţii, pentru Observator.

Felician Codruţ Şuteu avea 41 de ani şi era angajat în Armată din 2003. Ultima testare a făcut-o în 27 septembrie 2019. Era necăsătorit, nu avea copii și nu a fost găsit vreun bilet de adio. 

Mai multe