S-a trezit în pat cu un bărbat dezbrăcat. Şoc pentru un copil

23 septembrie 2015 18:28   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat din Argeş a dat buzna peste un copil la miezul nopţii, miercuri (23 septembrie). După ce a plecat de la o nuntă, în stare gravă de ebrietate, omul s-a anăpustit asupra copilului, încercând să-l violeze.

După ce a scăpat de bărbat, copilul în vârstă de 11 anişori a alergat la bunica lui, cu care locuieşte de când părinţii lui au plecat în srăinătate, să-i spună ce i s-a întâmplat.

Bunica băiatului a mai povestit că bărbatul a intrat în casa ei, s-a dezbrăcat, după care s-a urcat în patul copilului.

A venit copilul repede: mamaie, a venit Petrea peste mine. S-a urcat în pat lângă copil. Uite-aşa tremura copilul: mamaie, nu mai pot, mor", a povestit bunica acestuia pentru româniatv.net. Înainte de a dispărea din casă, bărbatul a mai luat “ca amintire” un telefon mobil şi o lanternă.

"Cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, violare de domiciliu şi tentativă de viol. Bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis mandat pentru 30 de zile", a declarat Mădălina Sima de la IPJ Argeş, pentru romaniatv.net.

Chiar dacă bărbatul a mai săvârşit astfel de fapte în trecutul său, rudele acestuia insist să îi ia apărarea. Conform unor surse bărbatul a furat o maşină acum patru ani, ajungând să fie suspendat, faptă ce l-a determinat pe tatăl acestuia să se sinucidă de supărare.

Mai multe