S-au îmbulzit la rochii de mireasă de 21 de lei

28 octombrie 2016 20:10   Național
Ultima actualizare:

În premieră pentru un târg de nunți, vineri (28 octombrie), la deschiderea Mariage Fest, o tânără a primit în dar un inel cu diamant, iar alte 21 de viitoare mirese și-au cumpărat rochii cu doar 21 de lei bucata.

A fost buluceală mare, vineri, la Palatul Parlamentului, unde a început ediția de toamnă a Mariage Fest, un târg pentru viitorii miri. Deși evenimentul a început la ora 12.00, viitorii miri s-au așezat la coadă cu două ore înainte pentru a prinde ofertele pregătite de expozanți.

Mai întâi, a fost organizat un moment inedit: Laurette a aruncat două buchete de flori, exact ca la nuntă. Tânăra care l-a prins pe primul a câștigat o cină romantică la Hotelul Intercontinental.

Cel de-al doilea buchet i-a adus unei alte fete un inel cu diamant. „E superb! Sunt foarte fericită că am prins buchetul”, ne-a mărturist Georgiana (27 de ani), din Bolintin Vale, care a adăugat că va avea nunta pe 10 iunie 2017. A urmat momentul intrării vizitatorilor la standuri, când fetele au dat iama în rochiile de mireasă la preț redus.

„Am intrat prima și am reușit să-mi iau o rochie redusă de la 300 la 21 de lei. Îmi place. S-ar putea să-i mai fac niște modificări”, ne-a spus Andreea Berbecaru (28 de ani), care va avea nunta pe 8 iulie 2017. Târgul va fi deschis până mâine, inclusiv, la ora 18.00.

Mai multe