«Să curgă şampania, băieţi!»

19 noiembrie 2015 22:22   Național
Ultima actualizare:

Zi mare în cartierul Tractorul din Braşov! Vecinul lor de pe strada 13 Decembrie are în faţa blocului o bijuterie de maşină. Gheorghe a câştigat-o la Click!Mania, iar acum sărbătoreşte cu prietenii şi cu multă şampanie.

Fericire mare în familia Letcă, din Braşov. Când se aşteptau mai puţin, norocul le-a surâs. Mezinul, Gheorghe, de 20 de ani, a pus mâna pe superba maşină Honda Civic, care costă peste 100.000 de lei. 

Fericit, nevoie mare, Gheorghe a venit miercuri la redacţie ca să-şi ia în primire premiul. Apoi, a plecat în trombă spre casă la volanul autoturismului nou-nouţ câştigat la Click!Mania. Joi, la prânz, toţi prietenii au venit să-l felicite şi să vadă maşina. 

“Sunt tare fericit. Până acum, visam să conduc o aşa bijuterie. Nu mi-am imaginat vreodată că va fi posibil”, ne-a mărturisit băiatul, care lucrează ca operator la un call-center. Şi ca să respecte tradiţia, câştigătorul nostru a făcut exact ce trebuia: a udat maşina cu şampanie, în uralele prietenilor veniţi să-l felicite. 

“Aseară, când a venit cu maşina acasă, am coborât să o admir şi am vrut să dorm în ea. Îmi place tare mult. Nu ne permiteam să-i cumpărăm aşa ceva. Gheorghe conducea maşina mea, un Opel Corsa prăpădit, fabricat în 1997”, ne-a povestit Adriana Letcă, mama norocosului de la Click!Mania. Băieţii din gaşca lui Gheorghe au promis că nu mai ratează nici un număr din ziarul Click!, iar acum aşteaptă cu nerăbdare o nouă ediţie Click!Mania, concursul unde premiile se dau pe bune.

Mai multe