Şase indivizi au lovit-o cu pumnii înainte s-o violeze. Copilul femeii era la doar câţiva metri distanţă

27 septembrie 2016 20:28   Național
Ultima actualizare:

Ies la iveală detalii cutremurătoare după agresiunea sexuală din comuna suceveană Cârlibaba! Săptămâna trecută, o femeie de 29 de ani a fost violată într-o magazie de şase indivizi de etnie romă. Fiul victimei, în vârstă de 10 ani, se afla într-o baracă, la doar câţiva metri de locul unde mama sa era abuzată sexual. Violatorii au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Cumplit! Indivizii au intrat într-o baracă în care locuiau doi fraţi din Maramureş, împreună cu cei doi copii ai lor, un băiat de 10 ani (fiul femeii) şi o fată de 12 ani (fiica fratelui). Cei şase derbedei l-au tâlhărit pe bărbat şi au violat-o pe sora acestuia în vârstă de 29 de ani. Tribunalul Suceava i-a arestat preventiv pe inculpaţi pentru comiterea infracţiunilor de viol şi tâlhărie.

Episodul s-a derulat în noaptea de 18 spre 19 septembrie, în jurul orei 1.00, când trei dintre agresori au intrat într-o baracă aflată la marginea unei păduri din comuna Cârlibaba, în care locuiesc fraţii Gheorghe B. (40 de ani) şi Gabriela B. (29 ani), împreună cu copiii lor minori. Cei trei l-au lovit pe bărbat şi i-au furat acestuia din buzunarul de la pantaloni suma de 500 de lei. „În aceleaşi împrejurări, inculpaţii Cardoş Alexandru-Adrian,Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, cărora li s-au alăturat şi inculpaţii Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai, au dus-o forţat pe femeie într-o magazie din apropierea barăcii, unde aceasta a fost lovită în mod repetat cu pumnii, cu o curea şi cu un lemn, fiind astfel constrânsă să întreţină raporturi sexuale normale împotriva voinţei sale cu toţi inculpaţii“, au detaliat procurorii suceveni.

După ce a violat-o pe Gabriela B., inculpatul Alexandru-Adrian Cardoş i-a furat acesteia telefonul mobil, pentru ca victima să nu poată anunţa Poliţia. 

Mai multe