Scandal la Jilava! Becali, găsit cu 1.000 de euro ascunşi în pantaloni

6 august 2013 8:45   Național
Ultima actualizare:

Pantolonii scurţi, în care au fost găsite două bancnote de câte 500 de euro, au fost aduşi de acasă de Becali, atunci când a fost arestat.

De atunci au trecut aproape trei luni, însă abia săptămâna trecută s-a aflat despre existenţa banilor. Imediat ce ştirea a ajuns la urechile şefului Penitenciarului Jilava, a început nebunia.

Acesta a dispus o amplă anchetă în rândul gardienilor. Speriaţi, angajaţii au scotocit tot bagajul latifundiarului, pentru a vedea dacă nu cumva Gigi mai ascunde şi altceva.

Dacă se va descoperi că omul de afaceri a încercat intenţionat să introducă banii în închisoare, el ar putea pierde o serie de drepturi pe care i le oferă regimul de detenţie semideschis, anunţă RTV.net: dreptul la muncă, dreptul la vizită şi pachet, dar şi amânarea eliberării condiţionate.

În plus, regimul semideschis s-ar putea transforma într-unul închis.

"I-am dus într-o zi o bucată de plăcintă cu brânză şi nu a vrut să o ia spunând că nu vrea să încalce regulamentul. Totul este o nouă încercare de a face din Gigi Becali, şi în puşcărie, infractorul secolului", a spus avocata Paula Iacob, care îl apără pe patronul Stelei.

Mai multe