Scandal! Reclamă la KFC cu un pitic dezbrăcat în Turnul lui Vlad Ţepeş

22 iunie 2017 13:30   Național
Ultima actualizare:

Un pitic dezbrăcat, încadrat de două tinere sexy, apare într-un spot publicitar la KFC difuzat în Germania. Scandalul s-a iscat în România din cauza faptului că spotul indecent a fost filmat în Turnul lui Vlad Ţepeş. Ceea ce i-a oripilat pe internauți.

Turnul Chindiei este construit în secolul al XV-lea, în Târgovişte, și face parte din ansamblul de monumente Curtea Domnească. Asta nu i-a împiedicat pe mai-marii de la KFC să filmeze o reclamă indecentă în acest loc.

În imagini apare un bărbat de statură pitică care-și dă la o parte pelerina și rămâne în fundul gol, se aruncă din turn și aterizează direct într-o cutie pentru aripioare.

Clipul poate fi văzut pe pagina KFC din Germania, iar cei care l-au accesat deja au rămas oripilați.

”Am trăit s-o văd şi pe asta. De obicei nu reacţionez la mizerii. Încerc să-mi fac partea-n bucăţica mea şi să-mi conserv energia pentru a construi. Dar aşa ceva? În Turnul Chindiei? În oraşul meu? În Cetatea de Scaun a Ţării Româneşti? De ce? De ce? De ce?”, a reacţionat şi Alexandru Gabriel Tudor.

Turnul a fost construit de către domnitorul Vlad Ţepeş, în timpul celei de-a doua domnii, iniţial pentru scopuri militare, clădirea servind drept punct de pază, foişor de foc, dar şi pentru stocarea tezaurului.

Actualmente, clădirea măsoară 27 de metri în înălţime şi 9 metri în diametru. Între anii 1847 şi 1851, turnul a fost complet restaurat de către domnitorul Gheorghe Bibescu,

Mai multe