Scene de groază la Timişoara. Un tânăr surdo-mut şi-a dat foc din dragoste

20 octombrie 2014 9:12   Național
Ultima actualizare:

Un tânăr surdo-mut din Timişoara a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc din dragoste, chiar în faţa uşii iubitei sale. Furios că fata pe care o iubea l-a părăsit în urmă cu câteva luni, a mers la apartamentul acesteia unde s-a autoincendiat.

Tânărul în vârstă de 26 de ani a recurs la gestul extrem, la scurt timp după miezul nopţii. Băiatul nu a putut trăi cu ideea despărţirii şi a mers acasă la prietena sa pentru a se împăca, potrivit România TV. Întrucât fata nu i-a deschis uşa, el a turnat benzină pe uşa apartamentului, dar şi pe hainele sale şi a aprins o brichetă. Incendiul a izbucnit imediat, iar tânărul a ars ca o torţă. Alertaţi, vecinii au sunat imediat la 112.

"În momentul sosirii la faţa locului, am constat că era incendiată o persoană. Am trecut la localizarea şi stingerea incendiului. Am constatat că persoana s-a autoincendiat din dragoste", a declarat unul dintre pompieri.

Băiatul, care a suferit arsuri grave, este surdo-mut şi înainte de a lua teribila decizie a încercat de mai multe ori să o facă pe iubita sa să se întoarcă la el.

"Am apelat de mai multe ori la serviciul de poliţie. Am rugat familia să-l ducă la spital, pentru că acest tânăr, în februarie, a avut o altă tentativă de suicid şi probabil înainte nu se ştie câte. Am primit tot timpul şi mesaje, şi e-mail-uri în care spunea să se omoară", a declarat mama fetei.

Tânărul a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la spitalul Clinic judeţean Timişoara, pentru îngrijiri medicale. "Pacientul are leziuni de arsură de gradul II, pe 30% din suprafaţa corporală. Este în stare gravă", a spus medicul specialist Mihail Cojocaru.

Băiatul va fi transportat la Spitalul de Arşi din Capitală.

Mai multe