Scene ilare în Parlament! Diana Șoșoacă a purtat botniță și a strigat "Trăiască România liberă"!

6 decembrie 2021 16:12   Național
Ultima actualizare:

Ședința de plen dedicată aniversării Constituției nu a fost lipsită de incidente! Protagonista celui mai controversat moment a fost Diana Șoșoacă. Ea a reușit să atragă din nou atenția asupra sa după ce și-a acoperit fața cu o botniță și a strigat „Trăiască România liberă”.

Ședința de plen dedicată aniversării Constituției a fost una plină de evenimente și de discursuri acide. Membrii partidului AUR au adus nuiele pentru Klaus Iohannis și liderii partidelor, iar Diana Șoșoacă a făcut spectacol în timpul discursului.

De-a lungul timpului, Diana Șoșoacă s-a remarcat prin comentariile inedite și acțiunile controversate,așadar nici astăzi nu a făcut excepție.

„I-am cerut Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou pentru aniversarea Constituției României. Asta mi-a lăsat. Este o botniță prin care Constituția, drepturile fundamentale au fost anulate de Parlament și președinte. Trăiască România liberă! Jos botnița!”, a strigat Șoșoacă de la tribuna Parlamentului,după ce și-a acoperit fața cu o botniță destinată patrupedelor.

Diana Șoșoacă a fost avocatalui ÎPS Teodosie

Diana Șoșoacă a devenit vedetă pe Internet, după ce mai multe clipuri în care apare s-au viralizat pe rețelele sociale. A militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19 și din postura de avocat cu care IPS Teodosie a venit în fața judecătorilor în recentul scandal al pelerinajului de Sfântul Andrei din anul 2020.

Citește și: 

Cine este Diana Șoșoacă, viitor senator AUR. Militează împotriva măsurilor anti-Covid: «I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă!»

În ce scandaluri a fost implicată Diana Șoșoacă, avocata care a zis că dezgroapă toate cadavrele morților de Covid

Mai multe