Scene înfiorătoare: doi poliţişti, târâţi de maşina unei contrabandiste de ţigări

3 iunie 2016 19:07   Național
Ultima actualizare:

N-au fost secvenţe dintr-un film american! La Hereclean, în Sălaj, doi oameni au legii au fost vineri la un pas de moarte. O traficantă de ţigări a demarat în trombă, iar poliţiştii au rămas agăţaţi de maşină!

Maria Pop, condamnată cu suspendare sub supraveghere pentru contrabandă, a fost oprită în trafic, de un echipaj de poliţie, în localitatea Hereclean. În autoturism au fost descoperite mai multe cartuşe de ţigări de contrabandă, astfel că poliţiştii i-au comunicat femeii că va fi condusă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, pentru cercetări. Femeia s-a urcat repede la volan şi a încercat să fugă. Oamenii legii au încercat să oprească maşina, unul din ei deschizând portiera din dreapta faţă pentru a intra în autoturism.

„Inculpata şi-a continuat însă deplasarea, a accelerat, a virat stânga, cei doi poliţişti fiind astfel târâţi de autoturism, căzând mai apoi pe carosabil. În aceste împrejurări, autoturismul a trecut cu roata din partea stângă spate peste piciorul unuia dintre poliţişti”, susţin procurorii.

Click! spune

Maria Pop fusese condamnată definitiv, în 2015, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, la o pedeapsă de doi ani şi două luni, a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere. Maria Pop a fost reţinută vineri şi va fi prezentată judecătorilor de Tribunalul Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj raportat la tentativă de omor calificat şi contrabandă.

Mai multe