Scene şocante! Bătrână dezbrăcată și lovită cu picioarele de fiica ei

24 mai 2020 20:22   Național
Ultima actualizare:

Imagini șocante filmate în comuna Crețeni (Vâlcea)! În filmulețul postat pe Facebook, o bătrână de 84 de ani, dezbrăcată, este bătută cu bestialitate de fiica sa.

Secvențele de o cruzime inimaginabilă au fost surprinse în ziua de Paște, scrie adevarul.ro. Vârstnica e culcată la pământ şi fiica de 62 de ani o loveşte încontinuu cu pumnii, cu palmele și cu picioarele, inclusiv în cap, nemulţumită că victima nu are puterea de a se ridica în picioare. Înregistrarea durează şapte minute, până când agresoarea observă că este filmată.

Autorul filmării a sunat la 112 şi a pus la dispoziţia autorităţilor scenele şocante. Bătrâna a fost internată, iar împotriva fiicei s-a obţinut un ordin de restricţie pe trei luni, perioadă în care nu are voie să se apropie la mai puţin de 10 metri de bătrână. În plus, agresoarea s-a ales şi cu un dosar penal pentru violenţă domestică. Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea anunță că o poate prelua pe pensionară, în regim de urgenţă, într-un azil sau într-un un centru pentru victimele violenţei domestice.

Mai multe