Schimbare radicală pentru PRO Tv! Cum va arăta noua siglă

12 ianuarie 2016 17:49   Național
Ultima actualizare:

PRO Tv trece prin schimbări importante de o bună bucată de vreme. Noua conducere pare hotărâtă s-o rupă definitiv cu trecutul legat de numele lui Adrian Sârbu. După ce au renunțat la emisiuni și seriale-simbol, a venit rândul siglei. Conform informațiilor oferite de Mediafax, noua siglă nu va mai fi colorată, ci alb-negru și semitransparentă.

Pro TV şi Pro TV HD îşi vor schimba ”look-ul” în următoarea perioadă. Telespectatorii obisnuiți cu noua siglă ce va fi afişată urmând să nu mai fie colorată, roșu-verde-albastru, ci alb-negru şi semitransparentă.

În cazul Pro TV HD, sigla va include şi literele ”HD”, potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa de marţi, 12 ianuarie, a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), care a aprobat modificarea identităţii grafice.

”Imediat ce avem aprobarea dumneavoastră vom intra cu noua siglă. Pachetul de grafică este gata”, a spus Florin Turcilă, Distribution Manager al Pro TV, răspunzând întrebărilor puse de membrii CNA.

Este pentru prima dată în istoria PRO Tv când această televiziune va avea o siglă alb-negru. Totodată, este pentru a doua oară de la lansarea televiziunii când aceasta îşi modifică sigla.

La sfârșitul anului trecut, postul de televiziune înființat în 1995 de Adrian Sârbu a renunțat la emisiunea ”Omul care aduce cartea” și serialul ”Tânăr și neliniștit”, care se confundau practic cu istoria postului.

Mai multe