Scoateți vechiturile în fața blocului! Pe 30 mai, se ridică gratuit deșeurile voluminoase din sectorul 2

27 mai 2020 14:54   Național
Ultima actualizare:

Scoateți vechiturile în fața blocului! O nouă campanie gratuită de ridicare a deșeurilor voluminoase și a aparaturii electronice și electrocasnice vechi va începe în sectorul 2 al Capitalei. Sâmbătă, 30 mai, vin cei de la salubrizare să le ia.

V-ați făcut curat prin casă și ați rămas cu multe obiecte care nu vă mai sunt de folos? Află că pot fi scoase în fața blocului sau a porții. Sâmbătă, 30 mai, Primăria Sectorului 2 demarează o nouă campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase.

”Se colectează gratuit de la populaţie deșeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic, echipamente informatice şi de telecomunicaţii, echipamente de larg consum, echipamente de iluminat, unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement. În această categorie nu intră gunoiul provenit din construcții,pentru care se plătește”, a precizat Toader Mugur Mihai, primarul sectorului 2.

Aici suni ca să-ți ridice deșeurile voluminoase

Acestea vor fi ridicate gratuit de lucrătorii de la salubrizare, cu condiția să anunțați adresele unde locuiți la unul din următoarele numere de telefon:

  • 021.252.51.03  - Poliția Locală Sector 2;
  • 021.9941 – Poliția Locală Sector 2;
  • 021.9654 – S.C. Supercom S.A.

Colectarea gratuită de la populație a acestor deșeuri are loc doar în ultima sâmbătă din fiecare lună, în restul timpului fiind contracost.     

Mai multe