Şefa Ştirilor TVR şi-a dat demisia din cauza tragediei din Colectiv

2 noiembrie 2015 14:34   Național
Ultima actualizare:

Şefa interimară a Ştirilor TVR şi-a dat demisia luni (2 noiembrie), după ce Televiziunea publică nu a acoperit vineri seară (30 octombrie), în regim de breaking news, tragedia din Clubul Colectiv.

Raluca Stroe Brumariu a a spus că în TVR există o procedura pentru intrarea în regim de breaking news, dar aceasta nu a fost aprobată, până acum în Comitetul Director.

“Motivul demisiei este că eu nu am fost aici în acea noapte, iar în absenţa mea nu s-au luat măsurile care trebuiau luate pentru a se intra în emisie. Pentru că pe teren au fost oameni – şi reporteri, şi cameramani, şi şoferi, iar în redacţie au fost producători şi editori şi producătorul executiv”, a spus şefa Ştirilor TVR, conform paginademedia.ro.

Vineri noapte, aproape toate televiziunile, de ştiri şi generaliste, au acoperit în direct tragedia din Clubul Colectiv. TVR în schimb nu a transmis nimic pe post. Ei au relatat subiectul doar pe site-ul televiziunii. De abia sâmbătă dimineaţă ei au difuzat materiale despre ceea ce s-a întâmplat în Colectiv. 

Mai multe