"Şefele de la deszăpezire" îşi vând marfa cu poze sexy

29 septembrie 2014 23:15   Național
Ultima actualizare:

Sunt frumoase, sexy şi fac bani şi din piatră seacă. Surorile Salanţă şi-au lansat în sfârşit colecţia de haine. Loredana şi Cosmina îşi promovează creaţiile pe Internet cum ştiu mai bine, pozând super sexy în rochiţele de-o palmă.

Surorile Salanţă, cele care astă iarnă se bronzau în Bali în timp ce dâmboviţenii pe care ar fi trebuit să-i deszăpezească se luptau cu nămeţii, au propria linie vestimentară. Intitulată sugestiv “The Sisters Boutique” (nr: Buticul Surorilor), colecţia are numai hăinuţe pentru domnişoare cu dimensiuni de manechin.

Click! a scris în urmă cu două luni de iniţiativa Loredanei (21 de ani) şi Cosminei Salanţă (24 de ani), iar acum fotomodelele şi-au văzut visul cu ochii. Fetele îşi promovează de zor colecţia de vară pe Internet.

Surorile Salanţă şi promovează hainele pe Internet

Pozează sexy în ţinutele sumare cu decolteuri impresionante sau în cele cu spatele gol. De altfel, Loredana, care este câştigătoarea “Miss World România” 2009 şi a primit titlul de Top Model of The World în 2011, nu se sfieşte să pozeze în lenjerie intimă pe contul de socializare.

Ca să-şi vândă marfa, afaceristele care cochetează de ani de zile cu modelingul fac şi reduceri. Un top costă 85 de lei, o fustă 60 de lei, iar rochiţele pornesc de 170 de lei. Bistriţencele au în lucru şi o colecţie de rochii de seară, în ediţie limitată.

Mai multe