Şeful AJOFM din Târgu-Jiu a fost găsit spânzurat

16 ianuarie 2012 15:56   Național
Ultima actualizare:

Damian Horcea, 43 de ani, şeful Agenţiei Târgu-Jiu a Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) a fost găsit mort în propria acasă. Acesta s-a spânzurat într-o anexă din curtea casei sale.

Şeful AJOFM Târgu-Jiu părea un om împlinit. Era căsătorit, avea un copil în vârstă de numai şase ani şi locuia într-o casă frumoasă din cartierul Şişeti, din municipiul Târgu-Jiu. Acesta şi-a dus, în această dimineaţă, soţia la serviciu şi băieţelul la grădiniţă, după care şi-a pus capăt zilelor.

Echipajul de la Ambulanţa sosită la locul faptei a constatat doar decesul bărbatului.Colegii bărbatului sunt în stare de şoc şi nu îşi pot explica gestul extrem la care acesta a apelat.

„M-a sunat joi că băieţelul din a doua căsătorie e bolnav şi că trebuie să meargă cu el la doctor. Apoi, vineri dimineaţa m-a sunat că că nu se simte bine şi că nu poate veni la serviciu. Mi-a spus că are nişte ameţeli şi fibrilaţii şi că vrea să se ducă la Craiova să-şi facă un control. Acum am aflat această teribilă veste. Nu ne aşteptam la aşa ceva. Suntem toţi şocaţi. Părea un om echilibrat“, a declarat Romeo Chiriac, şeful AJOFM Gorj.

Mai multe