Șeful de post voia sex în 5 minute

25 noiembrie 2015 13:20   Național
Ultima actualizare:

Poliţistul Nicu Pasăre, fostul şef al Postului de Poliţie Urdari, județul Gorj, i-a cerut unei localnice suspectate de furt să facă sex în sediul poliţiei din localitate. În schimb, el ar fi ”uitat” că a fost prinsă la furat. „Scurt, aicea, cinci minute“, a spus polițistul nerăbdător.

Poliţistul Nicu Pasăre a fost trimis în judecată pentru favorizarea făptuitorului, fals intelectual, uz de fals şi folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual. Conform procurorilor, în dimineaţa zilei de 27 iulie, Bebe Tauru şi concubina acesteia, Alexandra Podărelu, au mers cu căruța, la furat cărbune dintr-un depozit.

Pe drumul către casă, cei doi au fost prinşi pe drumul comunal de către agentul şef de poliţie Nicu Pasăre, care se afla în timpul serviciului. Șeful de post l-a trimis acasă pe concubin, iar femeii i-a cerut să accepte o partidă de sex care să îl facă să uite că i-a prins cu 640 kg de cărbune furat, scrie adevarul.ro. ”Petrecerea” s-a amânat până în toamnă, când șeful de post s-a întors din concediu, iar concubinul urma să plece la muncă în străinătate.

Însă, la jumătatea lunii octombrie, când urmau să se întâlnească pentru partida de amor, Alexandra Podărelu a refuzat, imediat cum polițistul a început să o mângâie pe sâni. „Scurt, aicea, cinci minute“, a spus polițistul nerăbdător, dar femeia i-a respins avansurile.

După mai multe amenințări și intimidări, femeia s-a decis să îl reclame pe amorez, scrie adevarul.ro

Mai multe