«Setul de la Click!MANIA i-l fac cadou mamei»

23 septembrie 2015 21:12   Național
Ultima actualizare:

Facem cunoştinţă zi de zi cu câştigătorii Click!MANIA. Lozul norocos i-a adus lui Adrian Florin Gheorghe (29 de ani) un set cu ibric de cafea şi o râşniţă. Premiul va ajunge la mama lui, care e o împătimită a cafelei.

„De obicei, cumpăr ziarul pentru mama, care-l citeşte în fiecare dimineaţă cu o cafea bună lângă. Acum o să-i fac o surpriză şi o să-şi prepare cafeaua chiar cu premiul de la Click!MANIA”, ne-a spus bucureşteanul, care lucrează în domeniul informatic. Gheorghe Mărăscu (73 de ani) ne-a vizitat şi el la redacţie, bucuros că are în mână un loz câştigător.

Spune că are aspirator acasă, dar nu unul atâtde performant cum e cel oferit de Click!MANIA. „Ăsta e modern, cu funcţii multe şi scump. Nu ca ăla al meu de acasă. O săi-l dau băiatului să se folosească de el. E căsătorit şi aşa nora mea o să mai aibă un ajutor în plus la curăţenie”, ne-a spus pensionarul.

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Tot ce trebuie să faci e să cumperi zilnic Click!, să verifici lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc două super maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize.

În plus mai puteţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Mai multe