Sexy directoarea! De la emisiunea «Burlacul», a ajuns să conducă un liceu din Turnu Severin

1 august 2012 17:48   Național
Ultima actualizare:

Scandal de proporţii în învăţământul din Mehedinţi. Mai mulţi profesori au trimis o plângere la Ministerul Educaţiei după ce au aflat că fiica prefectului de Mehedinţi, Irina Drăghiea, a fost numită director la Liceul Pedagogic din Turnu Severin.

Irina, fiica prefectului, are doar 31 de ani, este divorţată şi are o fetiţă. Ea este profesoară de limba română şi este titulară la şcoala din comuna Rogova, judeţul Mehedinţi. Tânăra s-a făcut cunoscută la începutul acestui an la emisiunea „Burlacul", de la Antena 1, unde s-a luptat alături de alte 19 concurente pentru a-l cuceri pe Vladimir Drăghia.

În februarie 2012, Irina poza alături de Cătălin Botezatu la emisiunea “Burlacul”

Mai mult, în 2011, ea s-a prezentat şi la preselecţiile pentru emisiunea lui Botezatu „Next Top Model". Iată ce s-a scris la vremea respectivă despre ea: „O a treia apariţie surprinzătoare a avut-o Irina Drăghiea, o profesoară din Drobeta-Turnu Severin, în vârstă de 30 de ani. Mamă a unei fetiţe, Irina a fost asemănată de juriu cu Raluca Lăzăruţ, deşi avea părul vopsit blond. Din păcate, Irina nu a mers mai departe, având mai multe kilograme decât sunt admise pentru un model".

Ieri, mai mulţi profesori ai Liceului Pedagogic din Turnu Severin au redactat o petiţie prin care au cerut Ministerului Educaţiei să retragă numirea în funcţia de director al liceului a fiicei prefectului de Mehedinţi.

Motivele sunt mai multe, printre acestea numărându-se faptul că o apreciază pe fosta directoare, care a transformat liceul în unul european.

Liceul  Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin are acum o directoare de numai 31 de ani

Inspectorul şcolar general Marian Şuţă, cel care a numit-o în funcţie, a declarat că nu a ştiut despre participarea Irinei la emisiune. „Voi analiza problema şi voi lua măsuri în consecinţă", a mai spus inspectorul Marian Şuţă. Numirea a fost făcută provizoriu, doar până la data de 31 august, când se va organiza un concurs.

„Vreau să lucrez cu o echipă nouă. Probabil vor urma alte schimbări şi în alte licee", a motivat inspectorul neaşteptata numire.

Mai multe