Sfâșietor! Reacția câinilor lui Vadim când au auzit cortegiul funerar

17 septembrie 2015 16:06   Național
Ultima actualizare:

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Lacrimile familiei la căpătâiul tribunului, durerea prietenilor, tristețea oamenilor obișnuiți care l-au admirat, toate l-au însoțit pe fondatorul Partidului România Mare astăzi pe ultimul drum. Din curtea vilei tribunului dintr-un cartier select al Capitalei, câinii lui Vadim au însoțit cu plânsul lor cortegiul funerar.

Trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat joi, 17 septembrie, la Cimitirul Ghencea Civil din Capitală, în cavoul familiei. În drumul spre cimitir, de la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, cortegiul funerar a făcut două opriri, la Palatul Parlamentului și acasă la tribun.

În fața vilei din Cotroceni, slujba ținută de preoți a fost însoțită de plânsul sfâșietor al câinilor tribunului, care parcă au simțit că este ultima oară când Vadim mai este aproape de ei. Iubitorul și protectorul animalelor, omul cre a adăpostit nu mai puțin de 41 de câini a primit astfel un omagiu sfâșietor.

Câinii lui Vadim Tudor s-au auzit pe tot parcursul slujbei

Mai multe