Show erotic la sala de păcănele. Doi tineri reținuți în Pitești pentru scene fierbinți în public

15 martie 2023 16:49   Național

Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii din Piteşti, după ce au fost filmaţi în timpul unui show erotic într-o sală de jocuri din Piteşti, iar imaginile au ajuns şi la poliţişti. Cei doi, o femeie de 33 de ani din localitate şi un bărbat de aceeaşi vârstă din judeţul Olt, sunt acum acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri. 

Pasiunea prea mare, adrenalina dată de loc, efectul alcoolului sau al substanțelor interzise cert este că fiecare sau toate la un loc au dus la scene șocante zilele trecute într-o sală de păcănele din Pitești. Doi tineri care erau acolo împreună s-au urcat unul pe altul în joacă și apoi au început să mimeze un act sexual.

Sex mimat de față cu jucătorii de la sala de păcănele

De la o joacă s-a ajuns potrivit imaginilor ajunse în spațiul public la un adevărat dezmăț. Momentul culminant al scenelor de sex a fost atunci când bărbatul de 33 de ani și-a dat jos pantalonii.

O altă persoană a imortalizat „actorii” show-ului erotic şi se aude pe filmare în timp ce râde în hohote scrie antena3.ro. Ca de obicei, imaginile au fost puse pe o rețea de socializare și au ajuns la cine nu trebuie, adică la polițiștii din Pitești. Protagoniștii nu au mai fost veseli atunci când au fost identificați și chemați rând pe rând la audieri după ce poliţiştii au deschis o anchetă penală.

Ce a decis poliția în urma scenelor mimate de sex

Cei doi protagoniști au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi apoi puşi sub control judiciar. Ei s-au apărat spunând că doar s-au jucat dar degeaba, fapta lor a fost într-un loc public și a beneficiat de asistență așa că se încadrează pentur a fi pedepsită de Codul Penal.

Nici localul nu va scăpa pentru că este vizat de ancheta poliției administratorii urmând să fie amendați căci ar fi trebuit să vegheze ca astfel de scene să nu se întâmple, astfel de săli având un statut clar.  

Comunicatul IPJ Argeș

"În ziua de 02 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie a.c., în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit. 

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate, au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești. 

La data de 14 martie, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş preluat de anchetaonline.ro

Mai multe