Şi-a decapitat bebelusul, dar vrea să se întoarcă acasă la ceilalţi şase copii

8 noiembrie 2012 19:12   Național
Ultima actualizare:

Monica Iudeanu (27 de ani), femeia care, în februarie, a şocat o ţară întreagă când şi-a ucis bebeluşul „pentru a-l oferi jertfă Domnului", vrea să se întoarcă la familie. Internată la un spital de psihiatrie din Bihor, braşoveanca le-a cerut, ieri, judecătorilor permisiunea de a se întoarce la ceilalţi şase copii pe care îi are, precizând că urmează tratamentul medicilor şi că se simte bine.

Mai mult, soţul femeii, Iosif Iudeanu, o susţine. El a spus că ar vrea să solicite înlocuirea măsurii internării definitive cu tratamentul la domiciliu şi le-a spus judecătorilor că ar vrea să o lase să se integreze în familie, treptat, "măcar experimental, câteva ore pe zi". Iosif Iudeanu a precizat, pentru România TV, că în ultimele şapte luni a văzut că femeia regretă mult ce s-a întâmplat, că a văzut "dragostea neprefăcută care o arată faţă de copii" şi că a înţeles urmările faptei asupra ei şi asupra familiei.

La 25 februarie, braşoveanca Monica Iudeanu şi-a ucis bebeluşul de 6 luni invocând versete biblice luate din Vechiul Testament. «Dacă iubeşti pe Dumnezeu şi îţi iubeşti aproapele, oferă-i jertfă», asta le-a spus femeia anchetatorilor.  

Mai multe