Şi-a incendiat apartamentul, apoi s-a spânzurat de ţeava de gaze

17 octombrie 2014 19:45   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat de 45 de ani din municipiul Bacău şi-a incendiat apartamentul, apoi s-a spânzurat de țeava de gaze din holul de la intrarea în locuinţă, locatarii din blocul respectiv fiind evacuați din cauza fumului gros şi înecăcios.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, bărbatul a pus mai multe cârpe printre cărţile din biblioteca aflată într-unul din dormitoarele apartamentului situat la parterul unui bloc din Bacău, după care le-a dat foc. Ulterior, băcăuanul s-a spânzurat de țeava de gaze din holul de la intrarea în locuinţă, unde a şi fost găsit de către pompierii solicitaţi să intervină. Locatarii de pe scara blocului unde se află apartamentul bărbatului au fost evacuați din cauza fumului gros şi înecăcios.

”În momentul în care pompierii au ajuns la intervenţie, două dintre camerele apartamentului ardeau, fiind cuprinse de flăcări mai multe bunuri textile şi electrocasnice. Pe timpul lichidării incendiului, proprietarul imobilului a fost găsit spânzurat de conducta de gaze. În consecinţă, s-a luat măsura anunţării Poliţiei, Serviciului de Medicină Legală şi Ambulanţei, pentru a fi constatat decesul şi pentru a fi efectuate cercetări în acest caz”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu pentru mediafax.ro.

Mai multe