Şi-a incendiat maşina în benzinărie

14 decembrie 2014 22:24   Național
Ultima actualizare:

Incendiu de proporţii la Târgovişte. O maşină a ars ca o torţă, în timp ce se afla într-o benzinărie. Totul a pornit de la neatenţia şoferului.

În timp ce alimenta cu gaz, acesta a trecut cu autoturismul peste furtunul de GPL care atârna pe jos şi l-a smuls din rezervor.

Lichidul a început să curgă, iar o scânteie a făcut scrum maşina în doar câteva secunde. Taximetristul a fost urmărit de ghinon, cu atât mai mult cu cât incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, pe 13 decembrie. „Am venit să alimentez şi dintr-o dată m-am trezit cu flacără sub taxi. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Cei de la benzinărie spun că am agăţat nu ştiu ce cablu. Nu am agăţat nimic. Se simţea la volan dacă agăţam ceva. Curgea pe sub mine şi a început să ardă. Maşina e asigurată. N-o foloseam ca taxi, ci în scop personal”, a declarat şoferul pentru adevărul.ro.

Bărbatul a scăpat nevătămat, iar pompierii au ajuns la timp ca stingă flăcările înainte ca ele să se extindă. Astfel s-a evitat o catastrofă. Şoferul ar putea fi pus să plătească pagubele, dacă anchetatorii vor stabili că se face vinovat de producerea incendiului.

Mai multe