Şi-a îngropat fetiţa nou-născută sub ochii copiilor. Unul dintre ei a vrut să se sinucidă după

2 iulie 2014 21:48   Național
Ultima actualizare:

Gestul unei femei a îngrozit un sat întreg. Aceasta şi-a îngropat fetiţa abia născută în grădina din spatele casei, sub ochii fiului de 13 ani.

Fata cea mare a femeii, care locuişte undeva în apropiere de Vălenii de Munte, ar fi auzit chiar scâncetele pruncului şi a fugit în vecini.

Băiatul de 13 ani a fost extrem de marcat de întâmplare, încât a încercat să îşi pună capăt zilelor. Norocul lui a fost că vecinii l-au oprit la timp.

Fata de 14 ani ar fi văzut şi ea cum mama le îngroapă sora abia născută, o fetiţă de două kilograme şi jumătate. Îngrozită de grestul femeii, copila le-a povestit vecinilor ce s-a întâmplat în casă. Cum tatăl copiilor e plecat din ţară, un bărbat din vecini a sunat la poliţie.

În satul de lângă Vălenii de Munte, criminaliştii au găsit trupul copilului îngropat în pământ, cu bucăţi de tablă şi de lemn deasupra.

Mama lor a fost dusă la spital, iar pruncul la morgă. După necropsie, procurorii vor şti dacă femeia şi-a ucis fetiţa sau a născut un copil mort.

Băiatul de 13 ani care a vrut să se sinucidă a fost preluat de inspectorii de la protectia copilului. Va avea nevoie de ajutorul unui psiholog.

Mai multe