Şi-a înjunghiat soţul în timp ce făceau sex. Motivul femeii

14 decembrie 2014 12:53   Național
Ultima actualizare:

O femeie de 35 de ani a fost arestată după ce, în timpul unui raport sexual cu soţul, l-a înjunghiat pe acesta cu un cuţit în abdomen. Tot agresoarea a fost cea care, imediat după incident, a sunat la 112. Bărbatul a supravieţuit.

Mariana Nina Chiriac şi soţul ei Adrian locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, în Iaşi. Pe 10 noiembrie, fiind ziua de naştere a femeii, cei doi soţi au consumat doi-trei litri de vin, iar pe fondul consumului de alcool s-au certat, conform adevarul.ro.

Înainte de a se culca, femeia a luat un cuţit pe care l-a aşezat sub pătura de pe pat, intenţionând să-l folosească dacă cearta va continua. 

Cei doi soţi au adormit însă şi s-au trezit dimineaţă, continuând să bea vin.

“La un moment dat, în timp ce întreţineau un raport sexual, inculpata a scos de sub pătură cuţitul, pe care l-a înfipt în abdomenul victimei. Acesta a reacţionat, în sensul că i-a aplicat o lovitură puternică de pumn în obrazul stâng. Chiriac Adrian a reuşit să iasă din casă, refugiindu-se într-un imobil nelocuit din curte. Inculpata a apelat 112, ambulanţa transportându-l pe Chiriac Adrian la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi”, au precizat procurorii ieşeni.

În urma examenului medico-legal s-a stabilit cã victima a suferit o plagă înjunghiatã în zona abdominală, cu secţiunea vaselor mezenterice şi a intestinelor.

Leziunile au fost de naturã a pune în primejdie viaţa victimei, au precizat procurorii.

Mariana Chiriac a precizat că şi-a înjunghiat soţul din cauza conflictelor repetate pe care le-a avut în trecut cu acesta şi a bătăilor pe care le-ar fi încasat în cei 14 ani de căsnicie. Procesul ieşencei va fi soluţionat de Tribunalul Iaşi. Femeia se află acum în arest preventiv.  

Mai multe