Și-a lăsat soțul și copilul în casă și s-a aruncat în gol, de la etajul 9

24 noiembrie 2014 8:52   Național
Ultima actualizare:

Nimeni nu știe până acum ce a determinat-o pe Mihaela, de 25 de ani, recent căsătorită și cu un copilaș de două luni, să se arunce în gol, de la etajul 9. A ieșit tiptil din apartament, a spart geamul din casa scării și și-a dat drumul în hău.

O tragedie inexplicabilă s-a petrecut noaptea trecută, în Capitală. Mihaela era tânără, doar 25 de ani, se căsătorise în vară și avea un băiețel de două luni.

Locuia la etajul 1, într-un bloc din cartierul Pantelimon. În toiul nopții a ieșit tiptil din casă, a urceat la etajul 9, a spart heamul din casa scării și s-a aruncat, informează romaniatv.net.

”Mă uitam la un film şi am auzit nişte geamuri spărgându-se şi zgomote. M-am uitat pe geam cine arunca la ora asta şi când m-am uitat pe geam am văzut ceva venind de sus, deci ceva inchis la culoare. Nici nu mi-am imaginat că este un om”, a povestit o vecină, citată de romaniatv.net.

Soțul Mihaelei este în stare de șoc.

Polițiștii cercetează acum cazul pentru a se stabili ce a determinat-o pe tânără să recurgă la gestul extrem. Ea era angajată la un supermarket, iar soţul ei lucrează la Protecţia Copilului.

Mai multe