Şi-a maltratat copilul de 10 ani! Atenţie! Imagine şocantă

6 noiembrie 2011 16:59   Național
Ultima actualizare:

Are ochii vineţi, răni pe faţă şi capul umflat de atâtea lovituri. Tatăl l-a adus în acest hal, furios din cauza unui radiator care s-a ars. Şi mama copilului a fost bătută când a sărit să îşi scoată fiul din mâinile soţului furios.

Copilul în vârstă de 10 ani, din Botoşani este internat de vineri seară la Spitalul de Pediatrie.

Medicilor nu le-a venit să creadă când au văzut în ce hal a fost adus copilul.

„Are multiple contuzii şi echimoze. Din fericire, nu are nici o fractură. Este internat pe secţia de chirurgie pentru tratament şi supraveghere", a spus medicul Livia Mihalache.

Copilul a găsit puterea să spună că tatăl l-a bătut cu un par în cap.

„A început scandalul, ca de obicei. Pe mine m-a bătut cu un par în cap. Mi-a dat şi peste mâini şi picioare. Mama a sărit şi a bătut-o şi pe ea", povesteşte băiatul de pe patul de spital.

Vecinii, care au auzit ţipetele copilului, au sunat la 112 . Poliţiştii au intervenit imediat, iar o ambulanţă l-a dus pe copil la spital.

„Pe mine mă bate de ani de zile. Acum a început şi cu băiatul. Vineri seară şi-a ieşit din minţi din cauza reşoului care s-a ars. Ne-a bătut cu parul pe amândoi", a spus Monica, mama băiatului care susţine că şi-a reclamat de multe ori soţul bătăuş la poliţie, dar mai mut de o amendă sau un avertisment nu a primit.

De această dată, Iulian Bordeianu (35 ani) riscă puşcăria pentru rele tratamente aplicate minorului. Tatăl bătăuş este cercetat în libertate.

Copilul rămâne în spital până când rănile i se vor vindeca. După externare, el va ajunge la Centrul Maternal, acolo unde au ajuns mama şi cei doi fraţi ai săi de un an şi, respectiv, doi ani.

A ucis copilul concubinei pentru că i-a refuzat o partidă de sex

Un copil de trei ani şi jumătate din comuna Moţăţei, Dolj a fost omorât în bătaie, ieri de concubinul mamei.

Cristian Nicolae (32 de ani), a băut bine la cârciuma din sat, după care a venit acasă şi i-a spus iubitei să se pregătească de o partidă de sex.

Alina Brege (23 de ani) l-a refuzat şi i-a spus să se ducă la culcare. Bărbatul însă a început să o lovească şi pe ea şi pe băiatul ei cu pumnii şi cu picioarele.

Apoi, şi-a abandonat victimele într-o baltă de sânge şi a plecat liniştit la barul din localitate.

Băiatul de trei ani a murit din cauza loviturilor primite, iar criminalul a fost arestat.

Mai multe