Şi-a răstignit mama cu icoana pe piept

24 mai 2015 21:43   Național
Ultima actualizare:

Au fost omorâţi cu bestialitate de propriul fiu. Doi bătrâni, dintr-o localitate din Satu Mare, şi-au dat duhul ieri dimineaţă, după ce au fost înjunghiaţi în mai multe locuri. Poliţiştii au găsit-o pe femeie dezbrăcată şi răstignită pe o scândură cu icoana pe piept.

Scenele desprinse parcă dintr-un film de groază i-au şocat chiar şi pe criminalişti. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, zăcea întins în casă, într-o baltă de sânge. Singurul său fiu, Marcel Nagy, de 36 de ani, îl înjunghiase în piept şi în stomac. Nici mama sa, de 65 de ani, nu a reuşit să scape de furia lui.

Aburii alcoolului l-au împins pe criminal să o lovească pe cea care i-a dat viaţă cu cuţitul în cap, după care a dez­brăcat-o de la brâu în sus şi a ­răstignit-o pe o scândură, scrie ­voceatransilvaniei.ro. Femeia a fost găsită pe prispa casei, din satul Giungi, acoperită cu haine şi frunze de nuc, iar pe piept avea o icoană. Beat şi plin de sânge, cu un cuţit în mână, monstrul cu chip de om s-a dus la preotul din sat ca să-i povestească cum şi-a măcelărit părinţii.

”Părinte, mi-am omorât mama şi tatăl”, i-a spus acesta, la ora 5.00 dimineaţa. Îngrozit, preotul l-a trezit pe un vecin şi au mers împreună la casa familiei Nagy. Imediat au alertat autorităţile, care au sosit numaidecât la faţa locului. În momentul în care a fost încătuşat, criminalul a vrut să-l lovească pe poliţist cu un lighean. Vecinii vorbesc despre faptul că teroarea bătrânilor a început în urmă cu patru ani, după ce fiul acestora a divorţat şi şi-a pierdut fetiţa. De atunci, s-a refugiat în alcool şi ori de câte ori se îmbăta devenea extrem de violent. Criminalul a fost reţinut, iar azi va fi prezentat judecătorilor pentru arestare preventivă.

Mai multe