Şi-a tăiat penisul cu un cuţit!

1 iulie 2015 22:30   Național
Ultima actualizare:

Caz şocant în Târgovişte! Un bărbat de 57 de ani şi-a tăiat marţi penisul cu un cuţit. Alertată de strigătele bărbatului, o vecină a sunat imediat la ambulanţă, care l-a transportat de urgenţă la spital. Omul le-a spus medicilor că nu mai suportă singurătatea. În plus, acesta suferă de o boală care-i face viaţa un calvar. 

Bolnav de hemofilie, o boală de sânge care predispune la hemoragii, bărbatul locuia singur într-un apartament din Târgovişte. Într-un moment de disperare, acesta a pus mâna pe cuţit şi a încercat să-şi taie penisul.

Auzind strigătele bărbatului, o vecină l-a găsit plin de sânge şi a sunat la 112, iar o ambulanţă l-a transportat de urgenţă la spital.  Medicii au constatat că pacientul avea răni la organul genital şi i-au acordat imediat îngrijiri.

Organul nu a fost secţionat, astfel că, după o perioadă lungă de recuperare, bărbatul îşi va reveni. “Am vrut să scap de durerile multiple de la articulaţii şi de sângerări”, a declarat pacientul pentru stirileprotv.ro. Necăsătorit şi fără copii, el urmează să fie supus unui control psihiatric.

“Am aflat că s-a tăiat în zona intimă. Are hemofilie de tip B, nu poate să-şi mişte umerii. El a mai zis că va face un asemenea gest, dar nu l-am luat în seamă, pentru că e foarte deştept”, a spus sora victimei, Sarmiza Alexandru. Rudele au decis să nu-l mai lase singur, astfel că, după ce va fi externat, bărbatul va fi luat în grijă la ţară.

Sarmiza Alexandru, sora pacientului; "El a mai zis că va face un asemenea gest, dar nu l-am luat în seamă, pentru că e foarte deştept"

Alte cazuri de automutilare

În septembrie 2014, un tânăr din judeţul Timiş şi-a secţionat complet penisul. “Aşa am vrut eu”, le-a spus medicilor bărbatul de 31 de ani, care suferea de o afecţiune psihică. În ciuda intervenţiei chirurgicale complicate, medicii nu au mai reuşit să-i ataşeze organul genital. 

În martie 2010, un bărbat de 45 de ani din judeţul Vaslui şi-a tăiat penisul şi scrotul, după o ceartă cu soţia şi cu amanta. Şi acesta suferea de o boală psihică.

Mai multe