Şi-au ajutat băieţelul bolnav să moară?

5 noiembrie 2015 23:01   Național
Ultima actualizare:

Detalii tulburătoare în cazul celor trei membri ai unei familii din Constanţa, tată, mamă şi fiu, găsiţi miercuri decedaţi într-un apartament din Constanţa.

Potrivit anchetatorilor, cei doi părinţi au decis să-şi pună capăt zilelor, îndureraţi de moartea băieţelului de 9 ani, Cristian Dimitris Arava, care suferea de cancer. “Soțul avea 47, iar femeia avea 46 de ani. Într-un carnet de 13 pagini au scris despre boala copilului, despre cum s-au chinuit și că preferă să plece toți trei în altă lume”, relatează procurorul Sadîc Zafer.

“Pe 2 noiembrie i-au dat ultimul medicament, conform unui table cu zilele și orele în care îi administrau tratamentul, după care au scris, în altă agendă, că noaptea copilul a fost mai liniștit. Probabil i-au dat o substanță toxică ca să-l ucidă ori nu i-au mai dat medicamentul, ca să-l lase să moară liniștit. După aceea s-au spânzurat, probabil. Femeia a fost găsită în pat lângă copil, dar avea urme de spânzurare în jurul gâtului. Probabil s-a spânzurat, iar soțul a pus-o moartă lângă copil. Apoi el s-a spânzurat, fiind găsit în bucătărie”, a mai dezvăluit procurorul.

Mai multe