Şi-au unit destinele în avion

11 iunie 2018 18:37   Național
Ultima actualizare:

Moment inedit pe aeroportul din Iaşi! Un pilot a decis să se însoare cu aleasa inimii lui în avion. Evenimentul a avut loc de faţă cu prietenii, care au urmărit momentul de pe scaunele pasagerilor. Un coleg de-al mirelui le-a unit destinele.

Aeroportul Internaţional Iaşi a găzduit, în premieră, un eveniment cu totul special. Unul dintre piloţii Blue Air, Valentin Ştirbăţ, s-a căsătorit cu ieşeanca Otilia Botez.

Şi nu oriunde, ci la bordul aeronavei pe care o pilotează aproape în fiecare zi. Ofiţerul stării civile a fost înlocuit de comandantul Liviu Dima, colegul bărbatului, iar invitaţii s-au transformat în pasageri.

Emoţionaţi, aceştia au urmărit de pe scaune cum cei doi îşi jură iubire veşnică.

„Valentin a visat ca acest moment să-l  găsească exact în locul în care se dedică pasiunii pentru zbor de 6 ani, noi am fost încântaţi să-i îndeplinim dorinţa. Bucuria a fost dublată de faptul că am reuşit să susţinem pentru prima dată un astfel de eveniment, deschizând porţile pentru toţi invitaţii”, a spus Cătălin Bulgariu, directorul general al Aeroportului Iaşi.

În străinătate au mai avut loc astfel de ceremonii în avion. Cel mai recent eveniment s-a petrecut în ianuarie 2018, când Papa Francisc a căsătorit un cuplu de însoţitori de zbor, în timpul călătoriei de la Santiago de Chile la Iquique.

Mai multe