Şi bogaţii plâng! Un milionar în euro de la Loto condamnat la închisoare

23 octombrie 2013 10:43   Național
Ultima actualizare:

Marţi, ieşeanul care a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto, a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru că s-a batut cu nişte interlopi de renume, informează bzi.ro.

Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au decis condamnarea definitivă a lui Mihai Cazacu Aceeaşi pedeapsa a fost primită si de fratele acestuia, Petrică Cazacu.

Ei şi alţi doi bărbaţi au fost condamnaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi pentru încăierare. Potrivit anchetatorilor, la 9 ianuarie 2010, fraţii Cazacu au mers la un restaurant din Războieni, unde după câteva pahare s-au luat la bătaie cu membrii unui clan.

Bătăuşii au folosit scaune, după care au început să arunce unii în alţii cu ce au găsit: farfurii, pahare, linguri şi alte obiecte de decor. Au stricat mai multe mese şi chiar au reuşit să spargă geamurile localului.

Bătaia cu interlopii nu a fost singura care i-a adus probleme norocosului ieşean. În luna martie a acestui an, Mihai Cazacu a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea un Audi Q7 în stare de ebrietate. Atunci, a refuzat să i se recolteze probe biologice şi a sărit la bătaie la polişti.

Mai multe