Şi ei au fost la un pas de moarte din cauza inimii! Cotabiță, Busu, Andreea Bălan și Mihai Tudose și-au revenit spectaculos

14 mai 2019 19:01   Național
Ultima actualizare:

Solistul Mihai Constantinescu (73 de ani) se află în moarte cerebrală, la secția de terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca, după ce în dimineața de 13 mai a suferit un stop cardiac, medicii resuscitându-l timp de 10 minute. Medicii spun că este în stare critică, iar apropiații se roagă pentru viața artistului. Mihai Constantinescu nu este însă singura vedetă căreia inima i-a jucat feste. În ultima vreme, aceste vești triste au acaparat spațiul public, dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine. Să sperăm că și în cazul lui Mihai Constantinescu se va întâmpla o minune.

În urmă cu 4 ani, în mai 2015, Gabriel Cotabiţă (63 de ani) a suferit un stop cardio-respirator. Cântăreţul era la sala de sport a hotelului Hilton, când i s-a făcut rău şi a fost resuscitat timp de 20 de minute. Inima a repornit şi pacientul a fost dus de urgenţă la spital. Cotabiţă se antrena la sala de fitness a hotelului, chiar şi de trei ori pe săptămână. După aproape o lună de comă, Cotabiţă şi-a revenit miraculos.

Şi Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un infarct, în noiembrie 2018, la Filarmonica Oltenia din Craiova, la finalul piesei în care juca. Cum a ieşit de pe scenă, actorul s-a plâns că se simte rău şi nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a mai putut. Norocul său a fost că, până la sosirea medicilor, a fost resuscitat de un recuziter. A fost operat de urgenţă la Craiova unde i-a fost montat un stent, apoi transferat la Bucureşti unde i s-a mai pus un stent. 

Şocul mare a fost când s-a aflat că inima solistei Andreea Bălan s-a oprit la 34 de ani, chiar în timpul operaţiei de cezariană. 4 martie 2019 trebuia să fie o zi specială pentru cuplul format din cântăreaţa Andreea Bălan şi actorul George Burcea, care abia aşteptau venirea pe lume a celei de a doua fetiţe. Însă au apărut probleme după anestezie, iar artista a făcut un stop cardio-respirator. Solista a fost resuscitată şi fetiţa a venit pe lume fără probleme. 

Şi fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a văzut moartea cu ochii în 26 martie 2019, pe când se afla la un restaurant din Herăstrău. A fost scos pe targă din local şi transportat la Institutul de Boli Cradiovasculare C.C. Iliescu, unde medicii l-au băgat de urgenţă în sala de operaţie. Inima i s-a oprit de a multe ori în timpul intervenţiei de montare a stenturilor. El ar fi suferit nu unul, ci trei stopuri cardiace.

Citește și:

EXCLUSIV Fosta soție a lui Mihai Constantinescu: «Doar un miracol îl mai poate salva»

Momentul şocant cu Mihai Tudose pe targă după ce a făcut infarct în restaurant

Mai multe