Sicriul cu trupul tânărului român, înecat în Italia, a fost trimis în ţară

12 martie 2015 20:46   Național
Ultima actualizare:

Miercuri, familia şi apropiaţii lui Andrei Balint au asistat, cu inimile sfâşiate, la momentul când sicriul băiatului de 19 ani a fost trimis în România. Băiatul s-a înecat, sâmbătă, în lacul Fondi.

Sâmbătă, 7 martie, Andrei a ieşit împreună cu prietenii la o plimbare în zona Velletri, la 40 de km de Roma, oraşul în care locuia. Cei şaşe tineri au găsit o barcă abandonată şi s-au aventurat la o plimbare pe lacul Fondi. La un moment dat, barcat a început să ia apă şi să se scufunde, informează Ziarul de Bacău.

O parte dintre tineri, care ştiau să înoate au reuşit să se salveze. Apoi, s-au întors pentru a-i salva şi pe ceilalţi trei băieţi care au rămas la mijlocul lacului. Din păcate, Andrei nu a mai rezistat iar trupul lui s-a scufundat.

„Au trăit coșmarul vieții lor acei copii, sunt șocați, vă spun sincer. Au chemat carabinierii, pompierii, ambulanța… copiii tremurau de frig, dar nu le-au dat nicio importanță, puteau toți să intre în hipotermie, erau uzi din cap până la picioare", a declarat pentru Ziarul de Bacău un apropiat al celor implicați.

Apropiaţii au creat o pagină pe Facebook, "RIP Andrei Balint" unde sunt aşteptaţi cei care pot întinde o mână de ajutor familiei.

PostPay – 4023600904954635.

Mai multe